Haber

Adana’da Narkotik Köpek Barbara ile Yapılan Aramada 27 Kilo Esrar Yakalandı

ADANA’da karayolunda takip edilen ve uygulama noktasında durdurulan otomobilde narkotik köpeği ‘Barbara’ ile arama yapıldı. Barbara’nın tepki gösterdiği valizde, üzeri biber salçası ve zeytinyağı kaplı paketlerde 27 kilo esrar ele geçirildi. Sorgusunda uyuşturucunun kendisiyle ilgili olduğunu itiraf eden sürücü Halil İbrahim G. tutuklandı.

Narkotik Hatalarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şehre uyuşturucu getirileceğinin öğrenilmesi üzerine harekete geçti. Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) karayolu üzerinde takip edilen şüpheli bir otomobil, uygulama noktasında durduruldu. Sürücü Halil İbrahim G. ile Nazlı G. ve Kadir E.’nin indirildiği araçta narkotik köpeği ‘Barbara’ ile arama yapıldı. Barbara arabanın bagajındaki valizlere tepki gösterdi. Açılan valizlerde, köpeğin kokmasını engellemek için dışarıda 38 paket biber salçası ve zeytinyağı bulundu. Paketlerde 27 kilo esrar bulundu.

PARAYA İHTİYACI OLDUĞU İÇİN TAŞINDI

Gözaltına alınarak emniyete götürülen zanlılardan Halil İbrahim G., sorgusunda uyuşturucunun kendisiyle ilgili olduğunu, paraya ihtiyacı olduğu için tanımadığı birinden aldığını ve pişman olduğunu söyledi. Diğer şüpheliler ise uyuşturucudan haberleri olmadığını iddia etti. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Halil İbrahim G. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, diğerleri denetim şartıyla serbest bırakıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu